Wie wij zijn...

Bij Weert Media houden we de gemoederen graag bezig. Door te inspireren met beelden en te verleiden met tekst. We bouwen aan relaties, motiveren tot deelname en bewegen tot trouw. Emotie is daarbij altijd het uitgangspunt. We doen dingen die mensen niet verwachten en raken hen daarmee vol in het hart. Of het nu gaat om een advertentie, interview, layar of hip artikel in het Just Young Magazine. Daarom maken onze relaties graag gebruik van onze media-projecten.

We zijn wie we zijn: een team van toegewijde specialisten op het gebied van strategie, art en copy, redactionele content, dtp, account- en projectmanagement. Weert Media wordt inmiddels beschouwd als vernieuwende grondlegger van effectieve en spraakmakende concepten als bijvoorbeeld De Stadsagenda Weert.


Communicatie
Wij geloven dat mensen alleen die boodschappen horen en zien, die ze zelf kiezen om te horen en zien. Vanuit die overtuiging bieden we diensten aan op het gebied van loyaliteitscommunicatie, interne communicatie en actiecommunicatie. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Weert Media voor meer dan 150 relaties in Weert een scala aan communicatiekanalen, waaronder print, online, mobiel en video.

Trouwe relaties zijn goud waard. Met onze doeltreffende aanpak zijn we in staat om zowel uw klanten als medewerkers te bereiken en te beroeren. De manier waarop we dat doen verschilt per opdracht, al was het alleen maar omdat elke relatie tussen een bedrijf en zijn klanten anders is.

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
http://www.glowgolf.nl/nl/weert http://www.silverlicious.nl/ http://www.ricknet.nl/ http://www.rosline.nl http://www.munttheater.nl/